telico +36 96 337-841     mailico  info@bolerodivat.hu     

15.000.- Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.

Cart0
Összesen:0 Ft
A Kosár üres

"Egy pár cipő nem tesz boldoggà,de rengeteg pàr már igen." Tartja a híres mondás :-)

A cipő a Nő legjobb barátja.Főleg,ha egy csinos alkalmi darabról van szó.A most érkezett és itt található Lux ès Lucia Bosetti prèmium kategóriás termékei között biztos talàl olyat,aminek nem tud ellenállni.

Mindkèt márka kiváló minősèget ès színvonalat kèpvisel. Modelljeik kivètel nèlkül termèszetes bőr felsőrèsszel ês bőr bèlèssel kèszülnek ès a legújabb divat jegyeit viselik magukon.

Míg a 2013-as tavaszi cipődivatban mindenütt a laposabb cipők, hódítanak, azért magassarkúakat is találunk az idei kollekciókban. A fő irányvonal a kivágott nyári csizma , ami lehet boka vagy egészen hosszú szárú .A cowboy inspirációkon át a kivágott mintákig a szegecsekkel kirakott felsőrészig minden megtalálható.

Az ősz színe a KÉK!

Az idigókék kifakul, az autentikus denim kivitel főként a sportos lábbelit újítja meg. Alegnépszerűbb vitorlás-, sőt lezser Derby-fazon is kék árnyalatokban jelentkezik - ezek fehérítettől a sötétítettig terjednek. A piros , a legfőbb ellenszín a talpon , a cipőnyelven , a cipőfűzőn eggyaránt felbukkanhat