Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

4 dolog, ami miatt jó választást jelentenek az anatómiai gyógypapucsok

4 dolog, ami miatt jó választást jelentenek az anatómiai gyógypapucsok

Az anatómiai gyógypapucsok valójában mindenki számára aranyat érnek, különösen akkor, ha a munkádból kifolyólag az időd nagy részét állva töltöd vagy éppen mindig rohansz egyik pontból a másikba. Ugyanis az ilyen jellegű megterhelést bizony egy idő után nem csak a lábaid, de a gerinced és az ízületeid is megérzik. Mindezeknek azonban elejét lehet venni a megfelelő gyógypapucsok segítségével.  

1. Az anatómiai gyógypapucsok titka a kialakításban rejlik

Ezek az anatómiai gyógypapucsok speciális kialakítású, valódi bőrből készült lábbelik, amelyek nem csak kifejezetten kényelmesek, de viselőjük számára egész napos komfort érzetet is biztosítanak. Az alapjukat az adja, hogy a bennük található, anatómiailag kialakított talpágy és a zselés talpbetét alátámasztja a láb izmait, amelynek köszönhetően a használatuk hatalmas terhet vesz le a gerincről, valamint az ízületekről is. Mindezeken felül a talpukon található egy csúszásgátlóval ellátott tapasz is, amely sokkal jobb tartást biztosít, mint hagyományos társaik. Ezek a gyógypapucsok pedig az úgynevezett antishokkos saroknak köszönhetően pedig ezek az anatómiai papucsok a gerincet érő rezgések 50%-át elnyelik. 

 

2. Divatos és széles gyógypapucs választék

Nagyon gyakori tévhit, hogy az anatómiai papucsokról alapvetően nem túl esztétikusak, sőt, sokan úgy vélik mikor hallják ezt a kifejezést, hogy minden bizonnyal már messziről látszik, hogy gyógyászati célra készültek. Ám ez ma már egyáltalán nem igaz, sőt, a kényelem mellett a gyártók a megjelenésre is nagy hangsúlyt fektettek, amelynek hála ezek a lábbeli sokkal inkább hasonlítanak a divatlapokban található termékekre. Minden egyes kínálatunkban szereplő modell tökéletesen megfelel az aktuális trendeknek, ennek köszönhetően pedig külső szemmel észre sem lehet venni, hogy nem divat lábbelit visel az ember. Ráadásul mindenki megtalálhatja közöttük a számára leginkább tetsző típust, hiszen a pántos, tépőzáras, csatos vagy zár fej résszel rendelkező modellek között igen széles a kínálat az árnyalatok és mintázatok terén is. 

3. Otthonra, munkahelyre vagy nyári viseletként hétköznapokra is tökéletes

Az anatómiai gyógypapucsok mindegyike tökéletesen alkalmas a hétköznapokra, de akár munkahelyre is. A speciális kialakításnak hála, még több órás gyaloglás után sem fárad el a láb ezekben a papucsokban. Vagyis tökéletes választás lehet például szépségszalonban dolgozóknak, üzletben ténykedőknek, egészségügyi munkatársaknak, de akár üzletkötők számára is. A sort pedig hosszan lehetne tovább folytatni. 

 

4. Akár egészségpénztárban elszámolható

Mivel ezeknek az anatómiai papucsoknak mindegyike bevizsgált minőségi termék amelyek jellemzően orvostechnikai segédeszköznek minősülnek, ezért egészségpénztárnál elszámolhatóak. Sőt, vannak közöttük olyanok, amelyek egyéni védőfelszerelésnek minősített szakmai felhasználású munkalábbelinek számítanak. Mindegyik női gyógypapucs ergonómiailag kiképzett talp résszel, valamint talpbetéttel készül.

 

Ami biztos, hogy a gerinced, a csontjaid és az ízületeid pedig kifejezetten hálásak lesznek azért, hogy leveszed róluk a terhet minden egyes lépésnél egy ilyen lábbeli viselésével. 

Tartalomhoz tartozó címkék: anatómiai gyógypapucsok