Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

Cipő rendelés online, kényelemesen!

Cipő rendelés online, kényelemesen!

2020. 12. 19. 13:04:45
Amikor semmire nincs idő és úgy érzed, már reggel 8-kor mindenhonnan elkéstél, akkor biztosan nem az a legnagyobb álmod, hogy vegyél egy új cipőt a plázában, ahol felér egy harccal a parkolás, nagy a tömeg és még a lábbelik felpróbálása is egy vesszőfutás. Ha máris bevillant előtted a kép, ahogy a csomagjaiddal egyensúlyozva próbálod felhúzni a lábadra a kiszemelt darabot úgy, hogy közben a többi vásárló kerülget, akkor itt az ideje, hogy megkíméld ettől magad. Ha meglepnéd magad egy új topánkával, ha nem ártana a párodnak egy pár új sportcipő vagy már megint kinőtte a szandálját a gyermek, akkor a megoldás a cipő rendelés online!
Miért praktikusak az online cipőboltok?

Miért praktikusak az online cipőboltok?

2020. 11. 17. 14:26:07
A cipővásárlás alapvetően egy pozitív élmény, hiszen egy kis jutalom olykor mindenkinek kijár egy régen áhított sportcipő, egy szép alkalmi cipő vagy egy kényelmes papucs képében. Viszont ha ehhez el kell jutni egy plázához ahol a tömegben elveszve, kényelmetlen körülmények között kell próbálni, ráadásul onnan még haza is kell érni valahogy, rögtön nem tűnik olyan jó mókának mindez. Annak érdekében, hogy az lábbeli beszerzésének élményét maradéktalanul átélhesd a többi felesleges tevékenység nélkül, tökéletes megoldás az online vásárlás! Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttük, miért praktikusak az online cipőboltok.
Trendi női sneakerek sportos és elegáns öltözethez is!

Trendi női sneakerek sportos és elegáns öltözethez is!

2020. 10. 23. 11:54:23
Nincs olyan öltözködési stílus, amelyhez ne passzolna remekül ez a kényelmes, sportos lábbeli. A női sneakerek között csak olyan modelleket talál, amelyek tökéletesek a rohanós hétköznapokra, remekül fel lehet dobni a segítségükkel egy bulizós szettet, de kitűnőek akár a sportosan elegáns öltözékekhez is. 
Milyen a jó gyerek szandál?

Milyen a jó gyerek szandál?

2020. 08. 24. 11:06:40
Minden kisgyermek életében eljön az a pont amikor először lábra áll és bár csámpásan, totyogva, de megteszi az első lépéseket. Ettől a ponttól kezdve kiemelten fontos szerepet kap a helyes szandál és cipő kiválasztása. A szülők feladata, hogy a gyerek szandálja az életkor előrehaladtával optimális legyen és biztosítsa a gyermek későbbi egészséges fejlődését.
Gyermekkori lúdtalp kezelése és megelőzése

Gyermekkori lúdtalp kezelése és megelőzése

2020. 07. 28. 14:20:19

Napjainkban a lúdtalp népbetegségnek számít, hiszen még most is rengeteg embert érint legyen szó akár gyerekekről, felnőttekről vagy idősekről. A legtöbb felnőttkori lúdtalp okozta térdizületi kopások, elváltozások, gyulladások és mozgásszervi megbetegedések a fiatalkori helyetelen kezeléshez vezethetők vissza. Épp ezért kisgyermekkorban óriási szerepe van a lúdtalp megelőzésnek, amire a szülők gyakran nem fordítanak kellő figyelmet.