Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

Trendi női sneakerek sportos és elegáns öltözethez is!

Trendi női sneakerek sportos és elegáns öltözethez is!

2020. 10. 23. 11:54:23
Nincs olyan öltözködési stílus, amelyhez ne passzolna remekül ez a kényelmes, sportos lábbeli. A női sneakerek között csak olyan modelleket talál, amelyek tökéletesek a rohanós hétköznapokra, remekül fel lehet dobni a segítségükkel egy bulizós szettet, de kitűnőek akár a sportosan elegáns öltözékekhez is. 
Milyen a jó gyerek szandál?

Milyen a jó gyerek szandál?

2020. 08. 24. 11:06:40
Minden kisgyermek életében eljön az a pont amikor először lábra áll és bár csámpásan, totyogva, de megteszi az első lépéseket. Ettől a ponttól kezdve kiemelten fontos szerepet kap a helyes szandál és cipő kiválasztása. A szülők feladata, hogy a gyerek szandálja az életkor előrehaladtával optimális legyen és biztosítsa a gyermek későbbi egészséges fejlődését.
Gyermekkori lúdtalp kezelése és megelőzése

Gyermekkori lúdtalp kezelése és megelőzése

2020. 07. 28. 14:20:19

Napjainkban a lúdtalp népbetegségnek számít, hiszen még most is rengeteg embert érint legyen szó akár gyerekekről, felnőttekről vagy idősekről. A legtöbb felnőttkori lúdtalp okozta térdizületi kopások, elváltozások, gyulladások és mozgásszervi megbetegedések a fiatalkori helyetelen kezeléshez vezethetők vissza. Épp ezért kisgyermekkorban óriási szerepe van a lúdtalp megelőzésnek, amire a szülők gyakran nem fordítanak kellő figyelmet.