Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

4 dolog, ami miatt jó választást jelentenek az olasz gyógypapucsok!

4 dolog, ami miatt jó választást jelentenek az olasz gyógypapucsok!

Olaszország és a divat kapcsolata hosszú idő óta megkérdőjelezhetetlen, azonban azt kevesen tudják, hogy az innen érkező gyógypapucsok is aranyat érnek. Ezek a valódi bőrből készült, komfortos és speciális kialakítású olasz gyógypapucsok számos olyan előnnyel bírnak, amelyekkel jó tisztában lenni. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttük, melyek ezek. 

1. Egészséges és kényelmes

A gyógypapucsok lényege az, hogy teljesen mindegy, hogy hány órán keresztül van a lábadon és mennyit talpalsz benne, a komfortérzetet folyamatosan fenntartja. A titok abban rejlik, hogy bármelyik modellt is választod az olasz gyógypapucsok körül, az anatómiailag kialakított talpágy és a benne található zselés talpbetét alátámasztja a láb izmait. Ezáltal egyszerre lesznek kényelmesek és egészségesek is. Ráadásul az olasz gyógypapucsok további nagy előnye az, hogy a talpukon található egy csúszásgátlóval ellátott tapasz, amely sokkal jobb tartást biztosít, mint hagyományos társaik. Mindezeken felül pedig az úgynevezett antishokkos saroknak hála, a gyógypapucsok a gerincet érő rezgések 50%-át elnyelik. Vagyis csak fele annyira van megterhelve a gerinc a mindennapok során akkor, ha egy ilyen papucs van a lábadon. 

 

2. A legújabb divat szerint

Bár a mai napig él a köztudatban az a tény, hogy a gyógypapucsok nem túl esztétikusak és messziről látszik rajtuk, hogy speciális lábbelikről van szó. Azonban ma már mindez a legkevésbé sem igaz. Hiszen ezek a papucsok sokkal inkább hasonlítanak a divatlapokban látható termékekre. Ugyanis a gyártó számára a kényelem és az egészség pontosan annyira fontos szempontok, mint az, hogy termékek megfeleljenek az aktuális trendeknek. Ennek hála pedig külső szemlékőként észre sem lehet venni, hogy nem divat lábbelit visel az ember. Ráadásul a választék terén határ a csillagos ég, hiszen a pántos, tépőzáras, csatos vagy zár fej résszel rendelkező modellek között mindenki megtalálhatja a számára tökéletes típust. Szín és mintázat terén is igen komoly a kínálat.

 

3. Hétköznapokra tökéletes választás 

Nagy előnye ezeknek a gyógypapucsoknak, hogy egytől egyig tökéletesen alkalmasak mindennapi használatra, legyen szó egy nagy sétáról, munkahelyen történő viselésről vagy éppen az otthon töltött időről. Speciális kialakításának hála, még több órás gyaloglás vagy állás után sem fárad el a láb ezekben a papucsokban. A gerinced, a csontjaid és az ízületeid pedig kifejezetten hálásak lesznek azért, hogy leveszed róluk a terhet minden egyes lépésnél egy ilyen lábbeli viselésével. 

4. Egészségpénztáraknál is elszámolható

Az olasz gyógypapucsok mindegyike hivatalosan bevizsgált egyéni védőeszköznek minősül, ebből kifolyólag pedig egészségpénztáraknál is elszámolható. Vagyis ennek köszönhetően még pénztárcakímélő megoldást is jelentenek ezek a minőségi, kényelmes olasz gyógypaucsok.

Tartalomhoz tartozó címkék: gyógypapucsok