Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Anatómiai gyógypapucsok hétköznapokra és munkába is

Anatómiai gyógypapucsok hétköznapokra és munkába is
Amikor valaki a nap nagy részében áll vagy gyalogol, az bizony igen megterhelő a lábak és a gerinc számára, különösen ha ez mindennapos. Valakinek ebből kifolyólag gyakran fájnak a lábai és egyéb hasonló kellemetlenségek is jelentkeznek ebből kifolyólag míg mások csak akkor veszik észre ha gond van, mikor már nagy a baj. Mindezeknek azonban elejét lehet venni a megfelelő anatómiai gyógypapucsok segítségével.

Speciális kialakításuknak hála, egész nap komfortosan érezheted magad

Ezek a anatómiai gyógypapucsok speciális kialakítású, valódi bőrből készült papucsok, amelyek nem csak nagyon kényelmesek, de viselőjük számára egész napos komfort érzetet is biztosítanak. Mivel a benne található, anatómiailag kialakított talpágy és a zselés talpbetét alátámasztja a láb izmait, így ráadásul egészséges is a használatuk és hatalmas terhet vesz le ezáltal a gerincről, valamint az ízületekről. Mindezeken felül a talpukon található egy csúszásgátlóval ellátott tapasz is, amely sokkal jobb tartást biztosít, mint hagyományos társaik. Ezek a női gyógypapucsok pedig az úgynevezett antishokkos saroknak köszönhetően pedig ezek az anatómiai papucsok a gerincet érő rezgések 50%-át elnyelik. 

Kifejezetten divatos és sokszínű női gyógypapucs választék

Nagyon gyakori tévhit, hogy az anatómiai papucsokról alapvetően nem túl esztétikusak, sőt, sokan úgy vélik mikor hallják ezt a kifejezést, hogy minden bizonnyal már messziről látszik, hogy gyógyászati célra készültek. Ám ez ma már egyáltalán nem igaz, sőt, a kényelem mellett a gyártók a megjelenésre is nagy hangsúlyt fektettek, amelynek hála ezek a lábbeli sokkal inkább hasonlítanak a divatlapokban található termékekre. Minden egyes kínálatunkban szereplő modell tökéletesen megfelel az aktuális trendeknek, ennek köszönhetően pedig külső szemmel észre sem lehet venni, hogy nem divat lábbelit visel az ember. Ráadásul mindenki megtalálhatja közöttük a számára leginkább tetsző típust, hiszen a pántos, tépőzáras, csatos vagy zár fej résszel rendelkező modellek között igen széles a kínálat az árnyalatok és mintázatok terén is.

 

Akár egészségpénztárban elszámolható

Mivel ezeknek az anatómiai papucsoknak mindegyike bevizsgált minőségi termék amelyek jellemzően orvostechnikai segédeszköznek minősülnek, ezért egészségpénztárnál elszámolhatóak. Sőt, vannak közöttük olyanok, amelyek egyéni védőfelszerelésnek minősített szakmai felhasználású munkalábbelinek számítanak. Mindegyik női gyógypapucs ergonómiailag kiképzett talp résszel, valamint talpbetéttel készül.

 

Egy női gyógypapucs otthonra vagy a munkahelyre

Vagyis az anatómiai gyógypapucsok mindegyike tökéletesen alkalmas a hétköznapokra, de akár munkahelyre is. A speciális kialakításnak hála, még több órás gyaloglás után sem fárad el a láb ezekben a papucsokban. A gerinced, a csontjaid és az ízületeid pedig kifejezetten hálásak lesznek azért, hogy leveszed róluk a terhet minden egyes lépésnél egy anatómiai gyógypapucs viselésével. 

Tartalomhoz tartozó címkék: gyógypapucsok