Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egy trendi gyógypapucs, amiért hálás lesz a tested

Egy trendi gyógypapucs, amiért hálás lesz a tested

Egy igazán jó lábbeli egyszerre kényezteti a lelkedet a megjelenésével és a testedet a kialakításával. A hagyományos papucsok esetében nehéz olyat találni, amely mindkét kritériumnak megfelel, hiszen rendszerint a kinézet mellé nem társul a komfortérzet. Más a helyzet azonban egy gyógypapucs esetében.

 

Valójában nem sok olyan nap létezik, amikor valami miatt ne kellene rohanni. Van, akinek a munkája közben kell sokat állni vagy gyalogolni, míg mások kora reggel, délután vagy éppen este róják két lábon a kilométereket mire újra ágyba kerülnek. Ez pedig bizony nagy mértékben megterheli az ember lábát. Ilyenkor tesz nagyon jó szolgálatot egy női gyógypapucs

Milyen az ideális gyógypapucs?

Bizony nagyon széles a választék e téren, így nem kérdés, hogy érdemes alaposan átgondolni, melyik típusra is esik a választásod. Egy gyógypapucs esetén ugyanis például fontos szempont a talp kialakítása kapcsán, hogy ne legyen sem túl alacsony, sem pedig túl magas a sarka, a legjobb, ha 2,5-3 centiméter. Lényeges továbbá az is, hogy milyen anyagból készült, ugyanis a műanyag vagy műszálas anyagok hamar feltörhetik a lábat, nem beszélve a kellemetlen és egészségtelen izzadásról és a rossz szellőzésről. A legideálisabb az, ha a használt alapanyag a minőségi bőr, amely nagyban növeli a komfortérzetet. Mindezeken felül kiemelten fontos az is, hogy a pántok állíthatók legyenek, ezáltal ugyanis tökéletesen személyre szabható a papucs. Ez mind a kényelmet és az egészséget szolgálja. 

 

Fontos a higiénia is!

Igen praktikus továbbá, ha gyógypapucs belső terében található betét kivehető legyen, ennek köszönhetően pedig legyen lehetőség annak megtisztítására. Mivel nyitott lábbelikről van szó, az izzadás mellett a járás során felvert por és egyéb szennyeződések is lerakódhatnak a belső talp részen, amelyet érdemes bizonyos időközönként eltávolítani. Ezáltal tovább fenntartható a komfortérzet. Ha jól választasz, valójában egész nap fel sem tűnik, hogy milyen lábbeli van rajtad, hiszen olyan, mintha puha felhőkön lépkednél. 

A női gyógypapucsok kinézete is fontos

Ma már a kényelem mellett a gyártók a megjelenésre is nagy hangsúlyt fektettek, amelynek hála a gyógypapucsok sokkal inkább megfelelnek az aktuális trendeknek, néhány esztendővel ezelőtt. Ennek köszönhetően pedig mindenki megtalálhatja közöttük a számára leginkább tetsző típust, hiszen a pántos, tépőzáras, csatos vagy zár fej résszel rendelkező modellek között igen széles a kínálat az árnyalatok és mintázatok terén is. 

 

Ha úgy érzed, itt az ideje, hogy egy gyógypapucs nálad is az állandó szett része kell hogy legyen, nem kérdés, hogy a legjobb jár neked a széles választékból. A gerinced, a csontjaid és az ízületeid pedig kifejezetten hálásak lesznek mindezért. 

Tartalomhoz tartozó címkék: női gyógypapucsok