Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ilyenek a trendi és komfortos női gyógypapucsok!

Ilyenek a trendi és komfortos női gyógypapucsok!

A trend, a komfort és az egészség kéz a képben jár akkor, ha a téma a női gyógypapucsok. Hiszen nincs is annál fontosabb, hogy egy húzósabb hétköznapot is a lehető legkényelmesebb lábbeliben csinálj végig, amely mivel divatos, jól is érzed magad benne. Az pedig, hogy mindez jót tesz az ízületeidnek és a gerincednek, csak hab a tortán. Lássuk, mi mindenre érdemes odafigyelni gyógypapucs vásárlása során!

Amik a női gyógypapucsok kényelméért és jótékony hatásaiért felelnek

A női gyógypapucsok esetében nagyon lényeges a talp kialakítása, hiszen az sem jó ha túl alacsony és az sem, ha túl magas. A legideálisabb az, ha 2,5-3 centiméteres. Hiszen ha túl nagy szintkülönbség alakul ki, akkor megnő a terhelés a haránt boltozaton, amely például egy megsüllyedt lábboltozat esetén folyamatos fájdalmat is okozhat. Amennyiben pedig nincs kiemelve a sarok, járás közben húzódhat az Achillesz ín is, amely szintén fájdalomhoz, sőt, akár gyulladáshoz is vezethet. Egy gyógypapucs továbbá a talp kialakítása mellett az is lényeges, hogy milyen anyagból készült, ugyanis a műanyag vagy műszálas anyagok hamar feltörhetik a lábat, nem beszélve a kellemetlen és egészségtelen izzadásról és a rossz szellőzésről. A legideálisabb az, ha a használt alapanyag a minőségi bőr, amely nagyban növeli a komfortérzetet függetlenül attól, hogy otthon, a munkahelyeden vagy az utcán viseled a gyógypapucsot. Amennyiben a pántok állíthatók, a betét pedig cserélhető benne, tulajdonképpen megtaláltad számodra a tökéleteset a női gyógypapucsok között. 

 

Egy gyógypapucs lehet kényelmes és divatos egyszerre!

Amennyiben a fentiek közül minden adott a választott gyógypapucsok esetében, már csak az ízlésednek leginkább megfelelő típust kell közülük kiválasztani. Ez ma már nem nehéz feladat, ugyanis ma már a kényelem mellett a gyártók a megjelenésre is nagy hangsúlyt fektettek, amelynek hála a gyógypapucsok sokkal inkább hasonlítanak a divatlapokban található termékekre, mint évekkel ezelőtt. Ennek köszönhetően pedig mindenki megtalálhatja közöttük a számára leginkább tetsző típust, hiszen a pántos, tépőzáras, csatos vagy zár fej résszel rendelkező modellek között igen széles a kínálat az árnyalatok és mintázatok terén is. 

 

Hálás lesz a tested

A női gyógypapucsok hosszú távú viselése nagyon sok terhet vesz le az ízületeidről és a gerincedről, ami hatalmas pozitív változást hozhat az életedbe. Minőségibbé válnak a mindennapjaid és elmúlnak a kellemetlen tünetek, amelyeket addig a nem megfelelő lábbeli viselése okozott. Így nem kérdés, hogy amire mindenkinek szüksége van, az egy minőségi gyógypapucs. 

 

Vagyis a fentiek alapján látható, hogy valójában senkinek nem hiányozhat a lábbelijei közül egy minden szempontból megfelelő gyógypapucs. Így nem kérdés, hogy itt az ideje, hogy szétnézz a női gyógypapucsok világában!

Tartalomhoz tartozó címkék: gyógypapucsok