Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leon gyógypapucsok a kényelemért

Leon gyógypapucsok a kényelemért

Ma már számos különböző gyógypapucs létezik a piacon, ami miatt bizony nagyon könnyű elveszni a kínálatban, hiszen minden egyes gyártó reklámja mást ígér. Ráadásul a köztudatban máig él a kép a gyógypapucsok kapcsán a nem túl esztétikus, látványosan gyógyászati célra alkalmas lábbelikről, amelyeket nem szívesen visel az ember. Pedig ma már léteznek kifejezetten divatos, kényelmes és jótékony hatású modellek is, amelyekben öröm gyalogolni. Ilyenek a Leon gyógypapucsok is.

Miért olyan különlegesek a Leon gyógypapucsok?

A Leon gyógypapucsok speciális kényelmi kialakítású, valódi bőrből készült papucsok, amelyek egész napos komfort érzetet biztosítanak viselőjüknek akkor is, ha a munkájából adódóan valaki egész nap talpon vagy úton van. Az anatómiailag kialakított talpágy és a zselés talpbetét alátámasztja a láb izmait, így egyszerre lesz egészséges és komfortos is használatuk.

 

Divatos kialakítás

Ma már számos különböző modell elérhető a Leon gyógypapucsok között, amelyek közül mindegyik tökéletesen megfelel az aktuális trendeknek, külső szemmel észre sem lehet venni, hogy gyógypapucsok visel az ember. A pántos, tépőzáras, csatos vagy zár fej résszel rendelkező modellek között mindenki megtalálhatja a számára tökéletes verziót, amely számos különböző árnyalatban és mintázattal elérhető. Vagyis amikor a Leon gyógypapucsok között válogatsz, egyedül a méretet és az ízlésedet kell figyelembe venni, hiszen mindegyik modell egyformán az egészségedet támogatja. Ezzel pedig meg is dőlt a tévhit, amely szerint a gyógypapucsok otrombák, rondák és látványosan gyógyászati célra készültek, hiszen ezek a papucsok sokkal inkább hasonlítanak a divatlapokban látható termékekre.

leon gyógypapucsok, gyógypapucsok

Egészségpénztáraknál is elszámolható

Leon gyógypapucsok mindegyike bevizsgált egyéni védőeszköznek minősül, ezért egészségpénztáraknál is elszámolható. Vagyis ezáltal még költséghatékonnyá is tehető a vásárlás, amellyel megalapozhatod az ízületeid, csontjaid és a gerinced egészségét is úgy, hogy közben egy új, trendi papucs tulajdonosa leszel.

 

Elnyeli a terhelő rezgéseket

A Leon gyógypapucsok további nagy előnye a fentieken kívül, hogy talpukon található egy csúszásgátlóval ellátott tapasz, amely sokkal jobb tartást biztosít, mint hagyományos társaik. Az úgynevezett antishokkos saroknak köszönhetően pedig ezek a lábbelik a gerincet érő rezgések 50%-át elnyelik, ami azt jelenti, hogy a mindennapi terhek felét leveszik az emberről a szó szoros értelmében.

 

Mindennapos használatra is alkalmas

Ezeknek a gyógypapucsoknak mindegyike tökéletesen alkalmas mindennapi használatra is, legyen szó nagy sétálásról, a munkahelyen való helytállásról vagy a házon belül történő járkálásról. Speciális kialakításának hála, még több órás gyaloglás után sem fárad el a láb ezekben a papucsokban. A gerinced, a csontjaid és az ízületeid pedig kifejezetten hálásak lesznek azért, hogy leveszed róluk a terhet minden egyes lépésnél egy ilyen lábbeli viselésével.

Tartalomhoz tartozó címkék: gyógypapucsok leon gyógypapucsok