Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Minden Marco Tozzi szandál más miatt különleges

Minden Marco Tozzi szandál más miatt különleges
Ha az elegáns női szandálok között nézelődsz, bizonyára neked is megakadt már a szemed a Marco Tozzi márkán, amely különlegesebbnél különlegesebb lábbeliket kínál a hölgyek számára. Minden egyes modell tökéletesen kidolgozott, kényelmes és megfelel a legújabb trendeknek. Nem beszélve arról, hogy a legmodernebb technológiával készülnek. Megmutatjuk, mi mindent érdemes tudni mikor valahol szembe jön veled egy Marci Tozzi szandál.

A Marco Tozzi szandál története

A márkát több mint négy évtizeddel ezelőtt, 1979-ben alapították és bár mára világhírűvé vált, a központja a németországi Detmoldban található. A Marco Tozzi név egybeforrt a felső kategóriás cipőkkel és mára kiemelkedővé vált az egész divatszakma számára. A márka fő profilja a női cipők gyártása, ám mára számos kollekcióval igyekeznek kielégíteni a különböző vásárlói igényeket. Ám az elegáns női szandálok terén különösen oda teszik magukat minden évben.

 

Nem egyszerű szandálokról van szó!

Ha létezik bakancslista lábbelik terén, akkor a hölgyek esetében ezek a szandálok biztosan az élre kerülnek, hiszen nem csak gyönyörűek, de elképesztően kényelmesek is, ráadásul tökéletesen alkalmazkodnak a lábak egyediségéhez. Minden egyes Marco Tozzi szandál olyan új technológiával készült, amelynek hála olyan extrákkal vannak ellátva, mint például az úgynevezett "ANTIshokk". Ennek lényege, hogy minden egyes lépés során felére csökkenti a sarokra nehezedő súlyt, tehermentesítve a gerincet, az ínszalagokat és az ízületeket. Ez pedig hatalmas könnyebbség az egész tested számára. Nem mehetünk el szó nélkül a "Feel me" technológia mellett sem, amely tulajdonképpen azt jelenti, hogy a lábbelik belső része memóriahabbal van ellátva, amelynek hála, hamar felveszi a láb formáját, ezzel garantálja a maximális kényelmet viselője számára. Mindez pedig csak a jéghegy csúcsa, hiszen a minőségi és bőrbarát alapanyagok mind hozzájárulnak a tökéletes komfortérzethez.

marco tozzi szandál, elegáns női szandálok

Elegáns női szandálok a legújabb trendek szerint

Már – már hagyománnyá vált, hogy a Tozzi minden esztendőben körülbelül négy-hat kollekciót dobnak a piacra, ám minden egyes modell tökéletesen megfelel az aktuális trendeknek. Lehet egy egyszerű, kis sarokkal megálmodott fekete, lapos talpú pasztell színű vagy akár kifejezetten magas sarokkal ellátott feltűnő színű modell, mindenki megtalálhatja a számára tökéletesen a széles választékban.

A fentiek alapján egyértelműen kijelenthető, hogy aki e márka nevével fémjelzett cipőt választ, az nem csak egy rendkívül kényelmes lábbelit fog hordani, hanem garantáltan a legújabb trendeket fogja követni. Ráadásul biztos lehetsz abban, hogy ezek a lábbelik nem csupán egyetlen szezonra szólna, hiszen a minőségi termékeket nem tudod elnyűni egyetlen nyár alatt. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne tárazhatnál be ennek ellenére alaposan a következő kollekció meglepetéseiből is.