Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Minőségi női gyógypapucsok akciósan!

Minőségi női gyógypapucsok akciósan!

Egy megfelelő gyógypapucs igazi kényeztetés a lábaknak, függetlenül attól, hogy jellemzően állsz vagy gyalogolsz a nap folyamán vagy éppen az ülőmunkát követően esik jól egy kis séta. Ugyanis egy ilyen lábbeli nem csak a lábfejek kényelmét szolgálja, de nagymértékben hozzájárul a gerinc és az izmok megfelelő támasztásáról is. Ráadásul ezek a minőségi női gyógypapucsok akciósan is elérhetők a kínálatban!

A női gyógypapucsok talpa és anyaga megmutatja a minőséget is!

A női gyógypapucsok széles választékában bizony nem nehéz elveszni, éppen ezért érdemes tudni, hogy mi mindent ajánlott figyelembe venni a vásárlás során. Hasznos infomáció például, hogy egy ilyen lábbeli akkor ideális, ha a talpa úgy van kialakítva, hogy általa nem túl magas és nem túl alacsony a sarok része. Ugyanis ha túl nagy szintkülönbség, megnő a terhelés a harántboltozaton, ám amennyiben viszont a sarok nincs megfelelően kiemelve, járás közben húzódhat az Achillesz ín is. Ezek mind fájdalomhoz, de akár gyulladáshoz is vezethetnek. Mindezek fényében a legjobb az, ha 2,5-3 centiméter magas a választott gyógypapucs sarka. A női gyógypapucsok esetében a másik lényeges szempont az, hogy milyen anyagból készül. Hiszen a műanyag vagy műszálas felületek hamar feltörhetik a lábat, nem beszélve a kellemetlen és egészségtelen izzadásról és a rossz szellőzésről. A legideálisabb az, ha a használt alapanyag a minőségi bőr, amely nagyban növeli a komfortérzetet függetlenül attól, hogy otthon, a munkahelyeden vagy az utcán viseled a gyógypapucsot. Lényeges emellett, hogy legalább két pánt legyen a lábbelin, amely így biztonsággal tartja a lábfejet és ellensúlyozza a bedőlő bokát. Kiemelten fontos az is, hogy a pántok állíthatók legyenek, ezáltal ugyanis tökéletesen személyre szabható a papucs.

Nagy előny, ha cserélhető a betét

Higiéniai szempontból lényeges, hogy a gyógypapucsban található betétet időről időre ki lehessen venni és legyen lehetőség annak megtisztítására. Mivel nyitott lábbelikről van szó, az izzadás mellett a járás során felvert por és egyéb szennyeződések is lerakódhatnak a belső talp részen, amelyet érdemes bizonyos időközönként eltávolítani. Ezáltal tovább fenntartható a komfortérzet. 

Az olykor borsos ár sok esetben visszatartó erő e lábbelik esetében, éppen ezért érdemes újra és újra szétnézni a kínálatunkban, ahol a gyógypapucsok akciósan is kaphatók!

Gyógypapucsok akciósan, magas minőségben

Amikor akciós gyógypapucsok között válogat valaki, akarva, akaratlanul felmerül a kérdés, hogy vajon miért kerültek leárazásra az adott termékek. A helyzet az, hogy általában utolsó páras cipők kerülnek a gyógypapucsok akciósan kategóriába, amelyek jó minőségűek, teljesen hibátlanok csak már mérethiányosak, ezért kedvezőbb az áruk. Vagyis semmilyen téren nem éri meg kihagyni ezt a lehetőséget.

Tartalomhoz tartozó címkék: női gyógypapucsok