Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Divatos és kényelmes anatómiai papucsok

Divatos és kényelmes anatómiai papucsok

Az egész napos pörgés során fel sem tűnt, ám mikor hazaérsz a munkából és lekerül a lábbelid, úgy érzed, mintha beton tömbök lennének a lábaid helyén, amelyek nagy eséllyel sajognak is. Ha gyakran tapasztalsz hasonlót, esetleg még valamilyen panaszod is van a lábaiddal kapcsolatban, akkor nem kérdés, hogy szükséged van egy párra az anatómiai papucsok közül. 

Mit nyújtanak viselőjük számára az anatómiai papucsok?

Ezek a gyógypapucsok speciális kényelmi kialakítású, valódi bőrből készült papucsok, amelyek egész napos komfort érzetet biztosítanak akár a hétköznapok során, akár munka közben viseled őket. Az anatómiailag kialakított talpágy és a zselés talpbetét alátámasztja a láb izmait, így egyszerre lesz egészséges és komfortos is használatuk, ráadásuk a talpukon található egy csúszásgátlóval ellátott tapasz is, amely sokkal jobb tartást biztosít, mint hagyományos társaik. Az úgynevezett antishokkos saroknak köszönhetően pedig ezek az anatómiai papucsok a gerincet érő rezgések 50%-át elnyelik, ami azt jelenti, hogy a mindennapi terhek felét leveszik az emberről a szó szoros értelmében.

 

Divatos és kényelmes gyógypapucsok

Nagyon sokak által gondolt tévhit az, hogy az anatómiai papucsokról messziről látszik, hogy gyógyászati célra készültek és kifejezetten rondák. Ám ez ma már egyáltalán nem igaz, sőt! Ugyanis a kényelem mellett a gyártók a megjelenésre is nagy hangsúlyt fektettek, amelynek hála ezek a lábbeli sokkal inkább hasonlítanak a divatlapokban található termékekre. Minden egyes kínálatunkban szereplő modell tökéletesen megfelel az aktuális trendeknek, ennek köszönhetően pedig külső szemmel észre sem lehet venni, hogy nem divat lábbelit visel az ember. A pántos, tépőzáras, csatos vagy zár fej résszel rendelkező modellek között mindenki megtalálhatja a számára tökéletes verziót, amely számos különböző árnyalatban és mintázattal elérhető. Vagyis amikor az e gyógypapucsok között válogatsz, egyedül a méretet és az ízlésedet kell figyelembe venni, hiszen mindegyik modell egyformán az egészségedet támogatja. 

 

Egészségpénztárban elszámolható

Mivel a kínálatban szereplő anatómiai papucsok mindegyike bevizsgált minőségi termék amelyek jellemzően orvostechnikai segédeszköznek minősülnek, ezért egészségpénztárnál elszámolhatóak. Sőt, vannak közöttük olyanok, amelyek egyéni védőfelszerelésnek minősített szakmai felhasználású munkalábbelinek számítanak. Mindegyik kényelmi gyógypapucs ergonómiailag kiképzett talp résszel, valamint talpbetéttel készül.

Ezeknek a minőségi gyógypapucsoknak mindegyike tökéletesen alkalmas mindennapi használatra is, legyen szó egy nagy hétvégi sétáról, ügyintézésről, a munkahelyen való helytállásról, a házon belül történő járkálásról vagy éppen a gyerkőcökkel való játékról. A speciális kialakításnak hála, még több órás gyaloglás után sem fárad el a láb ezekben a papucsokban. A gerinced, a csontjaid és az ízületeid pedig kifejezetten hálásak lesznek azért, hogy leveszed róluk a terhet minden egyes lépésnél egy ilyen lábbeli viselésével.