Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

gyógypapucs

5 jó tanács, ha gyógypapucsot vásárolsz

2022. 04. 01. 16:37:03

Bár egyre többen viselnek szívesen gyógypapucsot, mégis sokak fejében él az a tévhit, hogy ilyen jellegű lábbelit csak orvosi tanácsra hordanak, ráadásul messziről fel lehet ismerni ezeket a modelleket a legkevésbé sem divatos kialakításukról. Nos, mindez a legkevésbé sem igaz, sőt, a legtrendibb darabok bárki számára jó szolgálatot tehetnek a hétköznapok során is. Lássuk, mi mindent érdemes figyelembe venned, ha gyógypapucsot vásárolnál!

Milyen az ideális gyógypapucs?

2022. 01. 27. 14:45:04
Nem kérdés, hogy a mindennapi komfortérzetünk alapját jelenti az, ha a lábbeli amit egész nap viselünk, minden szempontból komfortos. Különösen igaz ez akkor, ha valaki a munkája vagy a habitusa miatt gyakran van mozgásban van, hiszen ha mindezt egy kényelmetlen vagy nem ideális kialakítású papucsban teszi valaki, hosszú távon érezheti ennek hátrányait a gerincén, az ízületein vagy a csípőjén. Egy megfelelő gyógypapucs segítségével azonban mindezeknek elejét veheted.

Divatos és kényelmes anatómiai papucsok

2021. 07. 08. 08:50:08

Az egész napos pörgés során fel sem tűnt, ám mikor hazaérsz a munkából és lekerül a lábbelid, úgy érzed, mintha beton tömbök lennének a lábaid helyén, amelyek nagy eséllyel sajognak is. Ha gyakran tapasztalsz hasonlót, esetleg még valamilyen panaszod is van a lábaiddal kapcsolatban, akkor nem kérdés, hogy szükséged van egy párra az anatómiai papucsok közül. 

Az egészséget támogatják a trendi olasz gyógypapucsok

2021. 05. 24. 15:05:21

Olaszország már számtalan csodálatos dolgot adott a világnak, mint például az építészeti remekművek, a művészeti alkotások vagy éppen a divat. Mindezek mellett természetesen nem maradhatnak ki a sorból a gyógypapucsok sem, amelyek amellett, hogy segítenek az egészséged megtartásában, kényelmesek és trendik is. Lássuk, mit érdemes tudni az olasz gyógypapucsok világáról!

A legjobb gyógypapucs márkák a komfortos mindennapokért

2021. 02. 14. 16:49:57
Amint az ember megtanul biztonsággal járni, - nagyjából egy éves korában -  cipő kerül a lábára. Ennek nyomán pedig mára általános, civilizációs problémává vált az, hogy mindenki valamiféle lábproblémával küzd, legyen az harántboltozat süllyedés vagy akár lúdtalp. Ezért nagyon fontos a megfelelő lábbeli viselése. Ha a legjobb gyógypapucs márkák között keresgélsz, hamar megtalálod a minden szempontból tökéletes viseletet. 

Ilyen tulajdonsággal bír a legjobb gyógypapucs!

2021. 01. 24. 14:01:19
Ha te is az a típus vagy, aki állandóan mozgásban van és még otthon is képtelen egy helyben maradni huzamosabb ideig, akkor amire mielőbb szükséged lesz, az a legjobb gyógypapucs megtalálása. Ugyanis ha még eddig nem történt meg, hamarosan érzed majd örökmozgó életmódod hátrányait a gerinceden, ízületeidet vagy a csípődön. Pontosan ezért fontos megtalálnod azt a lábbelit, amely kényelmes és segíti a tested mindennapi megfelelő működését.  De milyen tulajdonságokkal bír a legjobb gyógypapucs? Ebben a bejegyzésben minden fontos tudnivalót összegyűjtöttünk ezzel kapcsolatban.