Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

gyógypapucs

Leon gyógypapucs története

2023. 12. 11. 17:22:57

Leon gyógypapucsok

Európa egyik vezető gyógypapucsgyártójának története

Mi előzhető meg a női gyógypapucsok viselésével?

2023. 09. 04. 15:45:33

A női gyógypapucsok olyan bevizsgált minőségi termékek, amik nagy arányban jellemzően orvostechnikai segédeszköznek minősülnek, ezért ezek egészségpénztárnál is elszámolhatóak. Egy gyógypapucs ergonómiailag kiképzett talppal illetve talpbetéttel készül, rendszeres használatával megelőzhető számos egészségügyi probléma, mint például a derék- és hátfájdalom, de számos más kellemetlenség is.

Az anatómiai gyógypapucsok előnyei

2023. 06. 30. 11:13:57
Bár sokan el sem tudják képzelni, az anatómiai gyógypapucsok világa elképesztően színes. Speciális kialakításuk egyrészt kényelmessé és hosszú távon egészségessé teszi őket, ráadásul számos különböző megjelenésben elérhetőek, így mindenki megtalálhatja közöttük azt, amely számára minden szempontból a leginkább megfelelő. Lássuk, milyen előnyei vannak ezeknek a lábbeliknek!

5 jó tanács, ha gyógypapucsot vásárolsz

2022. 04. 01. 16:37:03

Bár egyre többen viselnek szívesen gyógypapucsot, mégis sokak fejében él az a tévhit, hogy ilyen jellegű lábbelit csak orvosi tanácsra hordanak, ráadásul messziről fel lehet ismerni ezeket a modelleket a legkevésbé sem divatos kialakításukról. Nos, mindez a legkevésbé sem igaz, sőt, a legtrendibb darabok bárki számára jó szolgálatot tehetnek a hétköznapok során is. Lássuk, mi mindent érdemes figyelembe venned, ha gyógypapucsot vásárolnál!

Milyen az ideális gyógypapucs?

2022. 01. 27. 14:45:04
Nem kérdés, hogy a mindennapi komfortérzetünk alapját jelenti az, ha a lábbeli amit egész nap viselünk, minden szempontból komfortos. Különösen igaz ez akkor, ha valaki a munkája vagy a habitusa miatt gyakran van mozgásban van, hiszen ha mindezt egy kényelmetlen vagy nem ideális kialakítású papucsban teszi valaki, hosszú távon érezheti ennek hátrányait a gerincén, az ízületein vagy a csípőjén. Egy megfelelő gyógypapucs segítségével azonban mindezeknek elejét veheted.

Divatos és kényelmes anatómiai papucsok

2021. 07. 08. 08:50:08

Az egész napos pörgés során fel sem tűnt, ám mikor hazaérsz a munkából és lekerül a lábbelid, úgy érzed, mintha beton tömbök lennének a lábaid helyén, amelyek nagy eséllyel sajognak is. Ha gyakran tapasztalsz hasonlót, esetleg még valamilyen panaszod is van a lábaiddal kapcsolatban, akkor nem kérdés, hogy szükséged van egy párra az anatómiai papucsok közül. 

Az egészséget támogatják a trendi olasz gyógypapucsok

2021. 05. 24. 15:05:21

Olaszország már számtalan csodálatos dolgot adott a világnak, mint például az építészeti remekművek, a művészeti alkotások vagy éppen a divat. Mindezek mellett természetesen nem maradhatnak ki a sorból a gyógypapucsok sem, amelyek amellett, hogy segítenek az egészséged megtartásában, kényelmesek és trendik is. Lássuk, mit érdemes tudni az olasz gyógypapucsok világáról!

A legjobb gyógypapucs márkák a komfortos mindennapokért

2021. 02. 14. 16:49:57
Amint az ember megtanul biztonsággal járni, - nagyjából egy éves korában -  cipő kerül a lábára. Ennek nyomán pedig mára általános, civilizációs problémává vált az, hogy mindenki valamiféle lábproblémával küzd, legyen az harántboltozat süllyedés vagy akár lúdtalp. Ezért nagyon fontos a megfelelő lábbeli viselése. Ha a legjobb gyógypapucs márkák között keresgélsz, hamar megtalálod a minden szempontból tökéletes viseletet. 

Ilyen tulajdonsággal bír a legjobb gyógypapucs!

2021. 01. 24. 14:01:19
Ha te is az a típus vagy, aki állandóan mozgásban van és még otthon is képtelen egy helyben maradni huzamosabb ideig, akkor amire mielőbb szükséged lesz, az a legjobb gyógypapucs megtalálása. Ugyanis ha még eddig nem történt meg, hamarosan érzed majd örökmozgó életmódod hátrányait a gerinceden, ízületeidet vagy a csípődön. Pontosan ezért fontos megtalálnod azt a lábbelit, amely kényelmes és segíti a tested mindennapi megfelelő működését.  De milyen tulajdonságokkal bír a legjobb gyógypapucs? Ebben a bejegyzésben minden fontos tudnivalót összegyűjtöttünk ezzel kapcsolatban.