Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ilyen tulajdonsággal bír a legjobb gyógypapucs!

Ilyen tulajdonsággal bír a legjobb gyógypapucs!
Ha te is az a típus vagy, aki állandóan mozgásban van és még otthon is képtelen egy helyben maradni huzamosabb ideig, akkor amire mielőbb szükséged lesz, az a legjobb gyógypapucs megtalálása. Ugyanis ha még eddig nem történt meg, hamarosan érzed majd örökmozgó életmódod hátrányait a gerinceden, ízületeidet vagy a csípődön. Pontosan ezért fontos megtalálnod azt a lábbelit, amely kényelmes és segíti a tested mindennapi megfelelő működését.  De milyen tulajdonságokkal bír a legjobb gyógypapucs? Ebben a bejegyzésben minden fontos tudnivalót összegyűjtöttünk ezzel kapcsolatban.

Lényeges a talp kialakítása

A legjobb gyógypapucs egyik fő ismérve, hogy nem túl magas és nem túl alacsony a sarok része. Ennek oka az, hogy ha túl nagy szintkülönbség alakul ki, akkor megnő a terhelés a harántboltozaton, amely például egy egyébként is megsüllyedt lábboltozat esetén tovább ronthat a helyzeten és folyamatos fájdalmat is okozhat. Ha pedig nincs kiemelve a sarok, járás közben húzódhat az Achillesz ín is, amely szintén fájdalomhoz, sőt, akár gyulladáshoz is vezethet. Mindezek fényében a legjobb az, ha 2,5-3 centiméter magas a választott gyógypapucs sarka. 

Számít, milyen anyagból készül

Egy ilyen lábbeli kapcsán a másik lényeges szempont az, hogy milyen anyagból készül, ugyanis a műanyag vagy műszálas felületek hamar feltörhetik a lábat, nem beszélve a kellemetlen és egészségtelen izzadásról és a rossz szellőzésről. A legideálisabb az, ha a használt alapanyag a minőségi bőr, amely nagyban növeli a komfortérzetet függetlenül attól, hogy otthon, a munkahelyeden vagy az utcán viseled a gyógypapucsot. 

Bedőlő boka esetén is megtalálható a legjobb gyógypapucs

A bedőlő bokát fontos megtámasztani, így ilyenkor olyan papucsot érdemes választani, amelynek belső talpéle megerősített hosszanti szegéllyel van felszerelve. Lényeges emellett, hogy legalább két pánt legyen a lábbelin, amely így biztonsággal tartja a lábfejet és ellensúlyozza a bedőlő bokát. Kiemelten fontos az is, hogy a pántok állíthatók legyenek, ezáltal ugyanis tökéletesen személyre szabható a papucs. 

válassza a bolerodivat legjobb gyógypapucsait

Pozitívum, ha cserélhető a betét

Higiéniai szempontból lényeges, hogy a gyógypapucsban található betétet időről időre ki lehessen venni és legyen lehetőség annak megtisztítására. Mivel nyitott lábbelikről van szó, az izzadás mellett a járás során felvert por és egyéb szennyeződések is lerakódhatnak a belső talp részen, amelyet érdemes bizonyos időközönként eltávolítani. Ezáltal tovább fenntartható a komfortérzet. 

Ha úgy érzed, itt az ideje, hogy a legjobb gyógypapucs nálad is az állandó szett része kell, hogy legyen, nézz szét webáruházunkban. A nálunk kapható papucsok mindegyike bevizsgált minőségi termék, így biztos lehetsz abban, hogy megfelelnek a fentebb leírtaknak és nagyban hozzájárulnak a komfortos mindennapokhoz