Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leon gyógypapucs története

Leon gyógypapucs története

Leon gyógypapucsok

Európa egyik vezető gyógypapucsgyártójának története

 

LEON – KÉNYELMES LÉPÉSEK CSALÁDJA

A LEON egy huszonhárom éve működő családi vállalkozás 100%-os magántulajdonban. Cégünk vezető pozíciót foglal el az anatómiailag formált lábbelik gyártása és értékesítése területén.

 

TÖRTÉNELEM

1970

Kezdetek:

Őseink elsősorban erdőgazdálkodással foglalkoztak, és különféle célokra és szükségletekre használtak fát.

1995-ben

Cipők

Kicsit több mint két évtized elteltével felmerül az ötlet, hogy a fát cipőgyártáshoz is lehetne használni, majd keményen dolgozni kezdenek a megvalósításán.

1997-1999

Egy fa klumpa

Elkészült az első modellünk! Egy fa klumpa.

Aztán elkezdtek áradni az ötletek. A cégnek csak néhány alkalmazottja volt – többnyire családtagok, néhány asszisztenssel.

Megkezdődik a bőr felsőrésszel ellátott fapapucsok gyártása, és forgalomba kerülnek az első modellek. Jó keresletet teremtve és minőségi anyagok felhasználásával a cég hamarosan további tíz dolgozót foglalkoztatott. Különféle újításokkal éltünk, különleges bőr anyagok, színek, talpak felhasználásával és tudásunk tökéletesítésével.

2004-ben

Poliuretán talp

Elkezdjük használni poliueránt, mint alapanyagot a talpgyártáshoz.


2010-ben

Nagy lépés

Új gyártóüzemet nyitunk a klumpagyártáshoz szükséges összes géppel, a cégnek ekkor 120 alkalmazottja van. Az akkori termelési kapacitás öt és fél ezer négyzetméteren oszlott el. Sikeres üzletet kötöttünk 8 forgalmazóval Európa-szerte.

2022-ben

Leon ma

Ma a LEON DOO cég a régió egyik legkényelmesebb anatómiai papucsát gyártja, természetes bőrbőlJelenleg mintegy háromszáz alkalmazottat foglalkoztat, termelési kapacitása pedig kilencezer négyzetméter. Két termékcsaládot dobtunk piacra: a LEON - divatos, kortárs formatervezésű, mindennapi használatra szánt klumpákat és papucsokat és a LEON MEDIKAL - amit az egészségügyben dolgozóknak szánunk. A legjobb anyagokat használjuk, együttműködünk ellenőrzött olaszországi beszállítókkal annak érdekében, hogy minden részletében a legmagasabb minőséget tudjuk fenntartani, mindig divatossan.

Termékeinket Európa több mint 17 országába exportáljuk, és arra törekszünk, hogy minden fogyasztónk megkapja azt, amit megérdemel, ami MINDEN LÉPÉSÉNEK KÉNYELEM, KÉNYELEM ÉS BIZTONSÁG.

Alkalmazottaink keményen dolgoznak minden LEON-modell elkészítésén, ügyelve arra, hogy minden párat leellenőrizzenek, mielőtt az Európa-szerte az ügyfelekhez eljutna. Rajtad múlik, hogy melyiket választod, rajtunk múlik, hogy visszatérsz-e.

LEON – KÉNYELMES LÉPÉSEK CSALÁDJA